Zašto izabrati MOJ PRENATALNI TEST?

Zašto izabrati MOJ PRENATALNI TEST?

Spoznaja da ste u drugom stanju je nešto što ćete pamtiti celog života. Sasvim je normalno da naiđe plima pitanja, dilema i strahova. Sva ta pitanja, dileme i strahovi se svode na sledeće: hoće li sve biti kako treba, da li je moja beba dobro?

Rezultat testa na trudnoću, blaga mučnina ili neko unutrašnje osećanje je jedno iskustvo, trenutak kada čujete bebino srce je sasvim drugo. Od tog trenutka postajete svesni da nosite život u sebi i tada počinju ona pitanja iz prethodnog pasusa. Pre nego beba poraste dovoljno da vam ultrazvučni pregled omogući da vidite glavicu, položaj tela pa čak i da prebrojite prstiće (najduže brojanje do 10 “na prste” u životu – neko je pametno napisao) – savremena medicina omogućila nam je privilegiju da već od 10. nedelje trudnoće saznamo veoma važne stvari.

Zahvaljujući prenatalnom testu možemo saznati važne informacije o zdravlju bebe. Test je potpuno bezopasan jer se radi na osnovu uzorka analize krvi trudnice. Naime, u krvi trudnice se već od desete nedelje, nalazi i DNK bebe (priroda je čudo) i na osnovu običnog venskog uzorka majke možemo saznati mnogo toga. MOJ PRENATALNI TEST analizira samo ona odstupanja koja su kompatibilna sa životom – to znači samo ona odstupanja koja neće sprečiti da se trudnoća iznese do kraja.

Pitanje koje je potpuno na mestu: ko treba da radi MOJ PRENATALNI TEST? Odgovor je: svaka trudnica sa dilemama koje smo naveli. Zato i poručujemo – imate pravo na bezbrižnu trudnoću. Postoje sugestije da se prenatalni testovi posebno preporučuju trudnicama sa suspektnim ultrazvučnim snimkom, nepovoljnim nalazom dabl i ili tripl testa, trudnicama preko 35 godina, onima sa porodičnom anamnezom i/ili pobačajima u prethodnom periodu. Trudnice koje su začele vantelesnom oplodnjom to već znaju, ali želimo i njih da spomenemo.

MOJ PRENATALNI TEST  je siguran i bezbedan, te kada vam posle sedam do deset dana od uzorkovanja stignu rezultati možete mnogo bezbrižnije da čekate sledeće preglede kod vašeg lekara i to famozno brojanje prstića. Još ćete saznati i pol bebe (ako želite) pa će izbor oko imena biti lakši, izbora boje za krečenje sobe, kao i garderobe za bebu… Nećemo vam reći da ćete nakon rezultata koje vam donese MOJ PRENATALNI TEST biti potpuno bezbrižni, jer toga u roditeljstvu nema. Ima beskonačne ljubavi i postavljaju se nova i nova pitanja.

Cena testa je 375 evra (sigurno najbolja u Srbiji) i postoji mogućnost plaćanja i na rate. Pozovite nas.

Podelite sa prijateljima

Samo u APRILU

EXPERT COMPLETE

+ SMA SKRINING GRATIS!

EXPERT test po još povoljnijoj ceni!

Ponuda važi od 10. aprila do 10. maja.